KAWAI CA401R Gül Ağacı Renk Dijital Piyano (Tabure & Kulaklık Hediyeli)

  • Ürün Kodu: CA401R
  • Marka: KAWAI
  • Teslimat: 1 - 4 iş günü içinde kargoya verilir
Ürün Seçenekleri

Peşin Fiyatı:
90.600,00 TL.

Yeni Kawai CA401: Concert Artist Serisine Olağanüstü Bir Giriş

Otantik Grand Feel Compact ahşap tuşlu klavye mekanizması, yepyeni SK-EX Competition Kuyruklu piyano sesleri ve modern Bluetooth® bağlantısına sahip piyano odaklı CA401, birinci sınıf "Concert Artist"  modellerinin birçok güçlü yönünü daha mütevazı ve uygun fiyatlı bir şekilde sunar.

Öne Çıkanlar:

  • Sınıfında lider Grand Feel Compact ahşap tuşlu klavye mekanizması
  • Ivory Touch sentetik fildişi tuş yüzeyleri, üçlü sensör, let-off
  • 88 tuşlu örnekleme ile Progressive Harmonic Imaging ses işlemcisi
  • Yepyeni SK-EX Competition Kuyruklu piyano sesleri
  • Yüksek kaliteli hoparlör donanımı
  • En yeni Bluetooth® MIDI ve Audio v5 kablosuz bağlantı
  • Yerleşik klasik etütler
  • Gelişmiş derinlik ve gerçekçilik için Spatial Headphone Sound teknolojisi
  • Yüksek çözünürlüklü OLED ekrana sahip yan kontrol paneli
  • 3 konumlu notalık

İlhamı Hissedin

Hevesli müzisyen adaylarını başarılı piyanistler olmaya teşvik edecek ve oturma odalarını büyük konser salonlarına dönüştürecek bir piyano. Kawai'nin en yeni Concert Artist serisinin arkasındaki iddialı felsefe budur - muhteşem bir kuyruklu konser piyanosu çalmanın özünü yakalayan ve her yaştan ve yetenekten müzisyene gerçek sanatsal potansiyellerini gerçekleştirmeleri için ilham veren birinci sınıf enstrümanlar.

Dokunuş

Kuyruklu Piyano Dokunuşu: Grand Feel Compact ahşap tuş mekanizması

CA401, muhteşem Grand Feel Compact ahşap tuşlu klavye mekanizmasını kullanır. Adından da anlaşılacağı gibi, GF Compact aksiyonu, sektör lideri Grand Feel klavye aksiyonlarının otantik dokunmatik ağırlık özelliklerini daha küçük bir form faktörü içinde yeniden üretmek için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, daha küçük boyutuna rağmen, GF Compact genişletilmiş bir tuş pivot uzunluğuna sahiptir ve tuşların dip kısımlarına doğru çalım yapıldığında daha tutarlı bir dokunma ağırlığı sağlamaktadır. Bu önemli detay, CA401'in kendi sınıfında en gerçekçi çalım deneyimini ortaya çıkartmaktadır.

Bas Tuş Ağırlıkları

Derecelendirilmiş ağırlıklara sahip çekiçlere ek olarak, Grand Feel Compact klavye mekanizması ayrıca bas tuşlarının ön tarafına takılan karşı ağırlıklar içerir. Akustik bir piyanoda olduğu gibi, bu ince dengeye sahip ağırlıklar, pianissimo pasajlar çalarken klavyenin dokunuşunu hafifletir ve kuvvetli çalarken  de daha fazla hissiyata sahip olmanıza yardımcı olur.

Üçlü Sensörlü Tuş Algılama

Grand Feel Compact klavye mekanizma teknolojisi ile geliştirilmiş klavye, geliştirilmiş gerçeklik için üçlü sensör sistemini kullanmaktadır. Eklenmiş olan üçüncü sensör, aynı tuşa tekrar basıldığında tuş duyarlılığını artırıyor ve pek çok dijital piyanoda bulunan geleneksel iki sensörlü klavye işlemcisinin aksine; basılan tek bir notayı, bir önceki notayı kaybetmeden kademeli olarak "katmanlı" hale gelmesini sağlıyor. Kawai'e ait Grand Feel Compact klavye mekanizması ile her tuşun kaldırılma hızını izlemektedir. Bu durum, karakteristik piyano seslerinin serbest bırakılmasını etkileyerek, staccato ve legato çalma arasında daha geniş bir ifade yelpazesi sunar.

‘Ivory Touch’ Tuş Yüzeyleri

Etkileyici CA401’in özellikleri arasında Kawai’inin artık standart hale gelmiş Ivory Touch teknolojisi; Türkçe olarak fildişi hissiyatlı tuş yüzeyi bulunmaktadır. Bu ince dokuya sahip malzeme, parmak uçlarındaki terlemeyi ve yağ gibi maddeleri emerek, absorbe etmektedir. Böylece sadece nemli bir bez kullanarak, kolayca silinmesini sağlayabilirsiniz. CA401 klavyesi, Ivory Touch özelliği sayesinde kaygan olmayan, mat ve ipeksi yapıya sahiptir.

Let-Off (Tuş Bırakma) Simülasyonu

Sınıfında en özgün dijital piyano klavye aksiyonu olarak, Grand Feel Compact klavye mekanizması akustik piyanolarda gerçekleşen “Bırakma” özelliğini üretmektedir. Bu ince “çentik” hissi, piyano tuşlarını çok nazikçe çalarken hissedebilir ve pianissimo pasajları çalarken, deneyimli piyanistler tarafından kullanılabilir özellikler arasında yer almaktadır.

Sound

Shigeru Kawai SK-EX Grand Piyano Sesleri

Shigeru Kawai SK-EX Konser Grand piyano, piyano sanatının gelişmesindeki bir sonraki adım olarak tasarlandı. 'Dünyanın önde gelen Japon piyanosu' olarak ün kazanan Grand piyanolar, konser salonları ve müzik kurumlarını onurlandırarak, olağanüstü netlik ve dinamik aralıkları ile evrensel müziği desteklemektedir. SK-EX, profesyonel piyanistler tarafından sık sık Chopin, Tchaikovsky ve Rubenstein Uluslararası Piyano Yarışma’ları gibi prestijli etkinliklerde kullanılmak seçildi. Gerçekten muhteşem ses tonuyla ve olağanüstü duyarlı dokunuşuyla SK-EX, tek bir sözcükle ile eşsiz olarak  tanımlanabilir.

Kawai Global · CA401 Audio Demos

Harmonic Imaging (HI) Teknolojisi

İyi bir piyano çalarken klavyeye uygulanan basınç miktarı, sadece üretilen sese değil aynı zamanda her bir notanın eşsiz ton özelliğini de etkilemektedir. Bu nedenle, Kawai SK-EX Grand piyanonun gerçekçi bir akustik yansımasını oluşturabilmek için, her bir tuş tek tek kaydedilmekle kalmamakta, ayrıca çeşitli tuş hassasiyet noktalarında (en düşük-en yüksek) belirli aralıklarla da kaydedilmektedir. CA401’de, klavye ve tüm dinamik aralıklar boyunca düzgün ve doğru ton geçişleri sağlamak için; Kawai'nin tescilli harmonik görüntüleme ses teknolojisi Harmonic Imagining kullanarak, oldukça ayrıntılı bir akustik portre sunmaktadır.

Çeşitlilik Parmaklarınızın Ucunda

CA401, klasik olarak nitelendirilen SK-EX ve EX kuyruklu piyano seslerinin yanı sıra, çeşitli müzik türlerine uygun Caz, Pop ve Modern ton varyasyonlarını da içeriyor. Bir nostalji hissi uyandıran veya biraz daha samimi bir ton karakteri arayan parçalar için geleneksel bir Kawai duvar piyanosu sesi de bunlardan biri.

Kişiselleştirilmiş Piyano Ayarlamaları

Deneyimli bir piyano teknisyeninin bilgisi ve becerisi, görkemli bir akustik piyanonun en iyisini ortaya çıkarmak için başlıca gereken özellikler arasındadır. Her notanın akort edilebilmesine ek olarak, teknisyen ayrıca enstrümanın gerçekten şarkı söylemesine izin veren çok sayıda düzenleme ve ayarlamalar gerçekleştirir. CA401’in sahip olduğu Virtual Technician ‘Akıllı Mod’, bu arıtmaları dijital olarak simüle ederek, kuyruklu piyanoların farklı özelliklerini, farklı müzik tarzlarına uyacak şekilde akıllıca ayarlayan, on adet önceden ayarlanmış yapılandırmasını kullanıcılarına sunuyor. Daha fazla esneklik için, ‘Gelişmiş Mod’ ile kullanıcılarının dokunma ağırlıklarını ve ses ayarlamalarını yapmalarına, çekiç ve tuş serbest bırakma seslerini düzenlemelerine, dize ve sönümleme rezonanslarını ince ayar yapmasına Virtual Technician iPad uygulamasını kullanarak olanak tanımaktadır.

Geliştirilmiş Hoparlör Sistemi

Fiyat aralığında rakipsiz olan CA401, akustik piyanoların dolgun sesine ulaşabilmek için tasarlanmış 4 hoparlör çıkış sistemine sahiptir. Alçak frekanslar enstrümanın alt kısmından iletilirken, orta ve yüksek frekanslar enstrümanın üst kısmından dışarı doğru çıkarken kuyruklu piyanoların ses projeksiyonunu yakından yansıtan geniş bir ses ortaya çıkar.

Kolaylık ve Esneklik

Sınıfında lider Grand Feel Compact ahşap tuşlu klavye ve Progressive Harmonic Imaging piyano sesleriyle donatılmış CA401 ayrıca kişinin müzik zevkini daha da artıran çeşitli kullanışlı dijital özellikler sunar. Farklı enstrüman sesleri, yerleşik ders şarkıları ve performansları kaydetme ve çalma özelliği, yan kontrol panelinden erişilebilen özelliklerden yalnızca birkaçıdır; yerleşik Bluetooth® MIDI ve Audio işlevi, akıllı cihazlara bağlanmaya izin verir.

Entegre Bluetooth® Bağlantısı

CA401, bilgisayarlara bağlanmak için standart bir USB-MIDI bağlantı noktasına ek olarak, enstrümanın desteklenen akıllı cihazlarla kablosuz olarak iletişim kurmasını sağlayan entegre Bluetooth® MIDI ve Audio teknolojilerine de sahiptir. CA401 sahipleri, bir telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarla eşleştirdikten sonra, öğrenme ve çalma deneyimlerini geliştiren müzikle ilgili çok çeşitli heyecan verici uygulamaların keyfini çıkarabilir veya şarkılardan ve videolardan gelen sesleri doğrudan enstrümanın etkileyici hoparlör sistemi aracılığıyla, kablosuz şekilde aktarabilir. 

PianoRemote Uygulaması

En yeni CA401, iOS ve desteklenen Android cihazlar için Kawai'nin en yeni PianoRemote kontrol uygulamasıyla uyumludur. Bu uygulama, CA serisi piyanoların entegre Bluetooth özelliği aracılığıyla kablosuz olarak piyanoya bağlanarak sesleri değiştirmek, ayarları yapmak veya bir koltuğun rahatlığında çok çeşitli yerleşik müzik içeriğinin keyfini çıkarmak için zahmetsiz bir yol sağlar.

Ek Sesler ve Çalma Modları

Güzel akustik piyano sesleriyle öne çıkan CA401 ayrıca, elektrikli piyanolar ve drawbar veya kilise orglarından, yaylılar, insan koro sesleri ve synth pad'lere kadar uzanan, müzisyenleri performanslarına daha fazla çeşitlilik katmaya davet eden mütevazı bir ek ses seçkisine sahiptir. Ayrıca Dual çalma modu, kuyruklu piyano ve yaylılar gibi iki farklı sesin birlikte katmanlandırılmasına izin verirken, Four Hands modu klavyeyi iki bağımsız 44 tuşlu bölüme ayırır. Bu özellik, öğretmen ve öğrencinin (veya iki öğrenci) tek bir enstrüman kullanarak aynı anda birlikte çalmasına izin vererek öğrenme ortamlarında özellikle kullanışlıdır.

Grand Feel Pedal Sistemi

CA Serisinin kendi fiyat aralığındaki en gerçekçi dijital piyanolar olarak ününü pekiştiren Kawai'nin Grand Feel Pedal Sistemidir. Bu benzersiz özellik, bir Shigeru Kawai SK-EX kuyruklu konser piyanosunun damper, yumuşak ve sostenuto pedallarının konumunu ve bireysel ağırlığını doğru bir şekilde kopyalayarak, müzisyenlerin bir akustik piyanoda performans sergilemek için gereken uygun pedal çevirme tekniğinde ustalaşmasını sağlar.

OLED Ekranlı Kullanımı Kolay Arayüz

CA401, sol yan bloğuna düzgün bir şekilde yerleştirilmiş, kullanımı kolay bir kontrol paneline sahiptir ve yüksek çözünürlüklü bir OLED ekranı, seçili olan ses, işlev veya ayar hakkında bilgi sağlar. Sınıfındaki diğer dijital piyanoların aksine, CA401'in çeşitli sesleri ve işlevleri, farklı tuş kombinasyonlarını ezberleyip düğmelere basmaya ve basılı tutmaya gerek kalmadan doğrudan kontrol panelinden seçilir. Bu, kullanımı basitleştirmeye yardımcı olur ve piyanodan ailenin en genç üyelerinin bile keyif almasını sağlar.

Kabin Kaplamaları

CA401, müzisyenlerin piyanolarını modern iç mekanlarla koordine etmelerine olanak tanıyan üç çekici kabin kaplamasına sahiptir:  Premium Rosewood (Gül ağacı), Premium Saten Siyah ve Premium Saten Beyaz.

Ölçüler

Teknik Özellikler

KlavyeGrand Feel Compact Mekanizma

  • 88 ahşap tuş
  • Derecelendirilmiş çekiç ağırlıkları
  • Ivory Touch tuş yüzeyleri
  • Bırakma simülasyonu
  • Üç sensörlü tuş algılama sistemi

Pedal

Grand Feel Pedal Sistemi

Damper

Yumuşak (Soft)

Sostenuto

Piyano SesiProgressive Harmonic Imaging (PHI)

  • 88 Tuşlu Stereo Örnekleme
  • SK-EX, EX model piyanonun sesleri

192 nota polifoniPiyano Ayarları

Virtual Technician (Sanal Teknisyen) [17 parametre, Virtual Tech. App ile]

  • Touch Curve
  • Voicing
  • Damper Resonance
  • Damper Noise
  • String Resonance
  • Key-off Effect
  • Fall-back Noise
  • Hammer Delay
  • Topboard
  • Decay Time
  • Minimum Touch
  • Stretch Tuning
  • Temperament
  • Temperament Key
  • User Key Volume
  • Half-Pedal Adjust
  • Soft Pedal Depth

Ses Sayısı19 Ses

Reverb6 tip

Hoparlörler13 cm x 2 - 5 cm x 2

Çıkış Gücü40 W (20 W x 2)

Ekran128 x 128 pixel OLED

Tuş KapağıKaydırmalı Kapak

NotalıkKatlanır Tip (3 ayarlı)

ÖlçülerGenişlik136 cm

Derinlik46 cm 

Yükseklik91,5 cm  [notalık yatık]

Ağırlık58 kg (280 lbs.)

Temel Fonksiyonlar

  • Dual
  • Four Hands
  • Transpoze
  • Tuning
  • Low Volume Balance

Dahili ŞarkılarDemo19 şarkı

Concert Magic40 şarkı

Ders ŞarkılarıBurgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100)
Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)
Beyer 106 (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101)
Chopin Walzer (Chopin waltzes series 1-19)
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B

Dahili KaydediciToplam HafızaYaklaşık 10,000 Nota

Şarkı Sayısı3 şarkı

Parçalar1 parça

MetronomZamanlar1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8

Davul RitimleriYok

Bluetooth *Bluetooth (Ver. 4.1; GATT uyumlu)
Bluetooth Düşük Enerji MIDI Özelliği ile uyumlu

Aplikasyon BağlantılarıPianoRemote (iOS/Android)
PiaBookPlayer (iOS/Android)

BağlantılarKulaklık1 x 1/4", 1 x 1/8" Stereo jacks

MIDIMIDI IN, MIDI OUT, Bluetooth MIDI

Line Out-

Line In-

USB - MIDI✔

USB - Bellek -

Güç Tüketimi12 W

AdaptörKawai PS-154

AXESS
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.475,53 TL. x 2
     = 96.951,06 TL.
  • 3 Taksit
    32.881,76 TL. x 3
     = 98.645,28 TL.
  • 6 Taksit
    17.286,48 TL. x 6
     = 103.718,88 TL.
  • 9 Taksit
    12.089,06 TL. x 9
     = 108.801,54 TL.
WORLD
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.294,33 TL. x 2
     = 96.588,66 TL.
  • 3 Taksit
    32.721,70 TL. x 3
     = 98.165,10 TL.
  • 6 Taksit
    17.149,07 TL. x 6
     = 102.894,42 TL.
  • 9 Taksit
    11.957,19 TL. x 9
     = 107.614,68 TL.
MAXIMUM
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.475,53 TL. x 2
     = 96.951,06 TL.
  • 3 Taksit
    32.881,76 TL. x 3
     = 98.645,28 TL.
  • 6 Taksit
    17.286,48 TL. x 6
     = 103.718,88 TL.
  • 9 Taksit
    12.124,29 TL. x 9
     = 109.118,64 TL.
BONUS
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.498,18 TL. x 2
     = 96.996,36 TL.
  • 3 Taksit
    32.896,86 TL. x 3
     = 98.690,58 TL.
  • 6 Taksit
    17.294,03 TL. x 6
     = 103.764,18 TL.
  • 9 Taksit
    12.094,09 TL. x 9
     = 108.846,84 TL.
CARD FİNANS
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.475,53 TL. x 2
     = 96.951,06 TL.
  • 3 Taksit
    32.881,76 TL. x 3
     = 98.645,28 TL.
  • 6 Taksit
    17.286,48 TL. x 6
     = 103.718,88 TL.
  • 9 Taksit
    12.089,06 TL. x 9
     = 108.801,54 TL.
PARAF
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.371,34 TL. x 2
     = 96.742,68 TL.
  • 3 Taksit
    32.806,26 TL. x 3
     = 98.418,78 TL.
  • 6 Taksit
    17.242,69 TL. x 6
     = 103.456,14 TL.
  • 9 Taksit
    12.054,83 TL. x 9
     = 108.493,50 TL.
  • 12 Taksit
    9.460,91 TL. x 12
     = 113.530,86 TL.
SAĞLAM KART
Taksit  |  Toplam
  • Tek Çekim
    90.600,00 TL.
  • 2 Taksit
    48.475,53 TL. x 2
     = 96.951,06 TL.
  • 3 Taksit
    32.881,76 TL. x 3
     = 98.645,28 TL.
  • 6 Taksit
    17.286,48 TL. x 6
     = 103.718,88 TL.
  • 9 Taksit
    12.089,06 TL. x 9
     = 108.801,54 TL.
İlgili Ürünler